Bokningsförfrågan

600 kvadratmeter hemkänsla!

Som besökare till Arena: Första Lång kan du delta i ett brett utbud av aktiviteter med hemmet som utgångspunkt: utbildningar, möten, utställningar, politik, kultur och andra kreativa inslag!

Låna lokal!

Arenan drivs av Hyresgästföreningen och utgör en publik del av vårt regionkontor. Som medlem i Hyresgästföreningen finns det möjlighet att boka lokalen och arrangera aktiviteter i arenan. Externa aktörer är också välkomna att använda arenan. Aktiviteter med teman som anknyter till arenans syfte prioriteras, liksom aktiviteter som sker inom eller i samarbete med Hyresgästföreningen. I dessa fall finns möjlighet att låna arenan utan kostnad. För övriga finns möjlighet att hyra lokalen.
Arenan är en mötesplats för boendefrågor och bostadspolitik. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna och arrangerar inga former av partipolitiska eller religiösa sammankomster.

Detta finns i arenan

Hörsal för 90 personer med läktare

Mingel- och utställningslounge

Hem & Hyras lokalredaktion

Hyresgästföreningens regionkontor

Bokningsförfrågan

För att arenans serviceteam ska kunna bistå dig på bästa sätt är det viktigt att det framgår vad syftet är med aktiviteten, hur många deltagare som väntas komma och önskemål om dag och tid. Glöm inte att uppge om du även vill boka förtäring.

Vill ni boka mat?

Jag har läst och godkänner Arena Första Långs integritetspolicy

Programansvariga

Amanda Peterson

Interna och externa evenemang

Mejla Amanda

Telefon: 010 459 24 93

Vill du ha vårt nyhetsbrev?