Afternoon Tea: Crush Talks

Onsdag 21 november, 2018

17.45-20.00

Afternoon Tea: Crush Talks

Välkomna till Afternoon tea den 21 november med Carina Listerborn, professor i stadsbyggnad vid Institutionen för urbana studier och verksam vid Institutet för bostadsforskning vid Malmö universitet. Seminariet ingår i vår serie Crush Talks som är ett samarbete med Göteborgs universitet, med syfte att lyfta bostadsfrågan.

Carina Listerborn kommer att hålla ett föredrag omkring olika människors erfarenheter av att söka och hitta en bostad. Föredraget utgår ifrån bostadsberättelser ifrån den svåra bostadsmarknaden i Malmö och hur bostadsbristen drabbar grupper som av olika anledningar hamnar utanför den reglerade bostadsmarknaden. För många människor är andrahandsmarknaden den enda bostadsmarknaden och det finns idag en växande grupp av individer som inte har ett tryggt boende.

När: Den 21 november

Tid: 17.45-20 (Vi startar med Afternoon Tea, kaffe/te smörgås och kaka kl 17.45, därefter följer föreläsning och diskussion)

Hur: Gratis inträde. Gratis inträde, men vi vill gärna att du anmäler dig så att fikat räcker till alla. Glöm inte att anmäla dig i god tid.

 

 

 

 

 

Anmäl dig här

Fyll i ditt namn och din e-post
Vänliga hälsningar, serviceteamet, Arena: Första Lång.Jag vill ta del av nyhetsbrev


Vill du ha vårt nyhetsbrev?